Foodlocker

Welkom bij Foodlocker. Een foodshop uitgebaat door Bistro De Waterkant en Tartine Gourmande. Een automatenshop met een mooi uitgebreid aanbod van brood, patisserie, beleg, bereide gerechten, verse vis, vlees... en zoveel meer. Je kiest ter plaatse in de shop of bestelt online. Een bezoekje brengen kan ondertussen al op twee locaties, namelijk Oeverlaan 33 en Gauwelstraat 108 te Zwevegem

De Zorgautomaat

Welkom bij de Zorgautomaat. Deze keer geen shop vol eten en drinken, maar eentje vol hulp- en verzorgingsproducten. Een bezoekje brengen? Dat kan in de Sint-Bernadettestraat 73 in Gent

Meer foto's

Lokomaat

Welkom bij Lokomaat. Een automatenshop die verschillende lekkere buurtproducten combineert op één plek. Zin in fris hoeve-ijs? Of toch eerder op zoek naar bereide maaltijden of een verse praline? Je vindt het hier allemaal onder één dak! Wil je een bezoekje brengen? Dat kan op de Leopoldlaan 79 in Middelkerke.

Meer foto's

Freshomatic

Welkom bij Freshomatic. Een automatenshop die dienst doet als onbemande buurtwinkel. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan dagschotels, vers vlees, bloemen, desserts en dranken. Dit met producten van verschillende lokale handelaars. Een bezoekje brengen dat kan in de kerkstraat 18 te Anzegem.

Meer foto's

Foodshop Beke

Welkom bij Foodshop Beke. Een automatenshop uitgebaat door slagerij-traiteur Brabo. Foodshop Beke is ontstaan doordat er zich nog geen winkels bevonden in Beke. Daar moest verandering in komen volgens slagerij-traiteur Brabo! Van een spaghetti tot een lekker vispannetje, in deze automatenshop aan de winkel kan je dagelijks terecht voor een uitgebreid assortiment aan maaltijden. Een bezoekje brengen? Dat kan in Dekenijstraat 28a in Lievegem.

Meer foto's

De Zwarte Leeuw

Welkom bij De Zwarte Leeuw foodshop! De Zwarte Leeuw is een automatenshop gevuld met vers brood, lekkere ontbijtkoeken en pistolets aangevuld met belegde broodjes, snacks, frisdranken, dagschotels, salades en nog veel meer! Een ontbijtje bestellen en hier komen afhalen is ook een optie! Zo ben je helemaal voorbereid! Een bezoekje brengen? Dat doe je in de Beverenstraat 14 in Leisele

Meer foto's

De Fruitmand

Welkom bij "De Fruitmand Food in a Locker". Deze foodshop is helemaal mee met de nieuwste trends! Je kunt hier online bestellen en afhalen op het gewenste tijdstip. Maar je vindt er ook lekkere huisgemaakte dagschotels, frisse pokébowls en huisgemaakte dessertjes! Hun eigen sappen en confituren kunnen natuurlijk ook niet ontbreken! Wil je een bezoekje brengen? Dat kan op de Zeelaan 210 & Zeelaan 263 in Koksijde.

Meer foto's

O-tomat (Giltumn)

Welkom bij O-Tomat . Geen zin om te koken deze avond? In deze automatenshop vind je verschillende lekkere spaghetti 's en andere bereide gerechten. Eerder op zoek naar een vers brood? Dan vind je ook dat in de shop! Wil je een bezoekje brengen, dan kan op hun vier locaties. Onze favoriet is Markt 5 in Ruiselede!

Meer foto's

Slagerij Frederik

Welkom bij De foodshop van Slagerij Frederik! In deze automatenshop vind je verschillende vers bereide maaltijden en vlees van de naastgelegen slagerij. Liever iets anders? Ze werken ook samen met andere lokale handelaren voor onder andere lekker fris ijs! Wil je een bezoekje brengen? Dat doe je in Heule plaats 18 in Kortrijk.

Meer foto's

De Cock foodshop

Welkom bij De Cock Foodshop! Een foodshop van Keurslagerij De Cock - De Schryver. Hier kun je elke dag je bestellingen ophalen uit onze lockers. Geen bestelling gedaan? Geen probleem! Je vindt hier ook dagelijks verse en gekoelde vleeswaren, snacks en andere benodigdheden. Wil je een bezoekje brengen? Dat doe je op de Nieuwstraat 3 in Sint-Maria-Lierde of op de Aalstsesteenweg 99 in Schendelbeke.

Meer foto's

Staes & lokaal

Welkom bij Staes en Lokaal, de foodshop van slagerij Staes. Staes & lokaal is een volautomatische slagerij die zich op de hoek van de Patersstraat & Koning Albertstraat in Turnhout bevindt. Ze hebben producten uit hun eigen atelier, maar ook dagverse producten als broodartikelen, vis, groentes en luxe -en cadeauartikelen waaronder koekjes en chocolade. Producten die niet uit hun eigen atelier komen steeds uit lokale kwaliteitszaken.

Meer foto's

Ortwin en Patricia

Welkom bij Ortwin en Patricia, de automatenshop van de gelijknamige Keurslager in hartje Veurne. Je vind hier dagelijks een ruime keuze aan dagschotels, vers vlees, charcuterie en andere zelfbereide specialiteiten. Heb je een bestelling geplaatst, dan kan je deze hier ook gemakkelijk komen ophalen. Wil je een bezoekje brengen? Dat doe je in de Ooststraat 17 in Veurne.

Meer foto's

De smaakboetiek

Welkom bij De Smaakboetiek . Geen zin om te koken deze avond? In deze automatenshop vind je alles om er toch een geslaagde avond van te maken! Van een lekker glaasje cava tot hun lekkere vers gemaakte maaltijden. Liever op voorhand bestellen en komen ophalen? Ook dat kan met onze Lockboxen. Een bezoekje brengen kan op de Oostendesteenweg 211 te Eernegem.

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x