Charcuterie automaat kopen

Een charcuterie automaat kopen voor bestellingen of directe verkoop? Hanot Vending is gespecialiseerd in gekoelde automaten voor beenhouwers, keurslagers en traiteurs.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 293 36 47

charcuterie automaat kopen

charcuterie automaat kopen

Charcuterie automaat kopen? Ontdek onze diensten...

Charcuterie automaat kopen

Vlees, vis of versbereide salades ... Hanot Vending presenteert elk product in een aantrekkelijke charcuterie automaat.

Charcuterie automaat op maat

Een specifieke vraag voor jouw producten? Wij bouwen jouw  charcuterie automaat volledig op maat, correct én custommade.

Televend smart vending

Krijg meer controle over de verkoop en voorraad van je producten dankzij Televend. Monitoring vanop afstand.

Cashless betaalsysteem

Een charcuterie automaat waar je klanten snel en veilig kunnen betalen? Ontdek de voordelen van een cashless betaalsysteem.

Afhaalautomatenshop

Ook voor de inrichting van een onbemand winkelpunt kan je bij Hanot Vending terecht. Advies en volledige inrichting op maat.

Service en herstellingen

Een herstelling of periodiek onderhoud? Hanot Vending houdt je charcuterie automaat up and running.

STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Een charcuterie automaat kopen of huren? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

charcuterie automaat kopen

Nieuw: LockBlox iQ Breeze

De LockBlox iQ Breeze is een vakkenverkoopautomaat of charcuterie automaat met een koelbereik tussen 0 en 10°C. Ideaal voor de directe verkoop van charcuterie of het afhalen van bestellingen. Zo kan je jouw klanten op elk gewenst tijdstip bedienen en ben je voor hen ook 's avonds en in het weekend open. De charcuterie automaat is te monitoren en te beheren via ons online portaal Vendingweb. Hiermee kan je real-time verkopen inzien, bestellingen klaarzetten, producten reserveren en zelfs op afstand een deur openen. Daarnaast biedt de software van Innovend een breed scala aan API’s waar de mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld een webshop of boekhoudsysteem te koppelen.

Stel je eigen charcuterie automaat samen

De LockBlox is een modulair systeem waarmee je jouw eigen charcuterie automaat kan samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, dewelke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. Je hebt de keuze uit een groot assortiment verschillende vak- en deurmaten, zodat er voor ieder product wel een geschikte deur is. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stel je jouw eigen LockBlox charcuterie automaat samen.

Elke charcuterie automaat kan uitgerust worden met verschillende cash en/of cashless betalingssystemen zoals een muntwisselsysteem, bankbiljetverificatie, bankpassen, creditcards en smartphones die contactloos betalen ondersteunen. De LockBlox charcuterie automaat is bovendien ook voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke 15 inch of 22 inch touchscreen display. 

Andere opties:

  • Bestellingen afhalen via Click & Collect
  • Vakverlichting met LED verlichting per vak
  • Een anti-condens luchtgordijn

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Charcuterie automaat prijs

De prijs van een charcuterie automaat varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw charcuterie automaat!

Charcuterie automaat huren i.p.v. charcuterie automaat kopen?

Wil je liever een charcuterie automaat huren? Ook dat is mogelijk bij Hanot Vending. Wij leveren de charcuterie automaat die 100% aansluit bij jouw producten, bedrijf en budget.

Ik wil een charcuterie automaat huren

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

charcuterie automaat kopen - Hanot Vending

charcuterie automaat kopen - Hanot Vending

Charcuterie automaat kopen bij Hanot Vending

Een charcuterie automaat kopen voor bestellingen of directe verkoop? Hanot Vending is gespecialiseerd in gekoelde automaten voor beenhouwers, keurslagers en traiteurs.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een charcuterie automaat kopen of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x