Boerderijautomaat

Zoek je naar een direct verkoopkanaal vanaf de boerderij? Ontdek de ideale oplossing met onze boerderijautomaten! Verkoop jouw verse producten eenvoudig en efficiënt met onze speciaal ontworpen automaten, die ervoor zorgen dat jouw hoogwaardige producten onder optimale omstandigheden worden bewaard en verkocht. Ontdek de perfecte balans tussen gebruiksgemak en kwaliteit terwijl je jouw producten rechtstreeks bij de consument brengt en dit 24/7. 

boerderijautomaat


We bieden diverse automaatopties aan, afgestemd op de specifieke producten die je wilt aanbieden.


LockBlox

LockBlox is een modulair systeem, waarmee u uw eigen locker verkoopautomaat kunt samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, welke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. U heeft keuze uit een groot assortiment verschillende vak- /deurmaten welke zo is er voor ieder product wel een geschikte deur. De deuren zijn zowel met kijkvenster als gesloten leverbaar. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stelt u uw eigen Lockblox automaat samen.

De Lockblox kent verschillende gedaantes

De Smart is de ongekoelde uitvoering, van de LockBlox, welke ideaal is voor de verkoop van o.a. knolgewassen, kool en eieren. Zo kent u hem als boerderijautomaat voor aardappelen of eieren. De gekoelde LockBlox Breeze is uitermate geschikt voor uitgifte van bederfelijke voedingsmiddelen zoals fruit en groenten, denk maar aan een boerderijautomaat aardbeien of asperges


Lockblox

Een unieke touch 

LockBlox is standaard voorzien van een 22 inch touchscreen display met een zeer gebruiksvriendelijke Grafische User Interface (GUI). De opzet van GUI is er opgericht om de verkoop zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

afhankelijk van de gekozen hardware kunt u kiezen uit de volgende functionaliteiten: 

 • Geregistreerde uitgifte (FIFO) 
 • Uitgifte op vaknummer (SELECT) 
 • Click & Collect van webshop/ app order
 • Kortingsbonnen

Functies:

✔️ Vulmenu


Nieuw en verbeterd bijvulmenu. Het meest complete en intuïtieve menu dat we ooit hebben gemaakt. Gemakkelijk te bedienen, eenvoudig en snel. We hebben ook tutorials zodat nieuwe werknemers gemakkelijk kunnen worden getraind.

✔️ Volumekorting

Wilt u graag korting geven wanneer uw klanten meerdere producten aankopen? Dat kan met deze optionele functie. Op ieder gewenst product kunt u het minimum aantal ingeven met daarbij de procentuele korting. Zodra uw klant deze producten in haar winkelwagen stopt, wordt de korting direct zichtbaar en uiteraard verrekend.


✔️ Future Proof 

Mede doordat er gebruik wordt gemaakt van een intelligente mini-board PC maakt dat de automaat toekomstbestendig. Ontwikkelingen gaan snel en hiermee kunnen we nieuwe functionaliteiten of betaalfunctionaliteiten blijven ontwikkelen die dan ook voor u optioneel beschikbaar kunnen komen. Zo blijft u met uw Lockblox altijd up to date.

✔️  Click & Collect

Het touchscreen biedt ook nog de mogelijkheid om bestellingen af te halen. De klant krijgt een unieke code en kan met deze code zijn bestelling afhalen uit de locker. De bestelling staat dan in een door u geselecteerd vak en is niet beschikbaar voor de vrije verkoop. U kunt de klant dan laten betalen in uw webshop bij het plaatsen van de bestelling of u kan de klant laten betalen op de LockBlox bij het ophalen van de bestelling.✔️  Vendingweb

Het online platform VendingWeb biedt u de mogelijkheid om op afstand vanaf uw PC, tablet of smartphone uw LockBlox te beheren. Uiteraard op elk moment van de dag. Met VendingWeb kunt u o.a.

 • Uw verkopen en omzetten per dag, week, maand of elk gewenste periode inzien.
 • Producten toevoegen en aanpassen (prijzen, foto’s en productnamen / - omschrijvingen)
 • Actuele voorraad in de LockBlox
 • Bevoorradingsadviezen
 • Click&Collect bestelling beheren
 • Transactiegegevens bekijken
 • Gebeurtenissen (events) en storingen
En nog veel meer...

Jofemar Vision ES Plus

Deze broodautomaat beschikt over een panoramische voorruit met dubbele beglazing biedt een mooi overzicht van de broden, de efficiënte koeling en mogelijkheid tot inbouwen van verwarming zorgt ervoor dat uw brood op de meest ideale temperatuur bewaard blijft.Door het gebruik van het unieke easyflex systeem met transportbanden past elke selectie zich perfect aan het product aan, daarna brengt de grote lift de producten veilig naar de uitgifteklep. Door het first-In-First-Out principe zal de automaat bepalen welk selectie uit gegeven moet worden. Op deze manier wordt altijd het eerst gevulde product uitgegeven en kunt u uw klant altijd een vers product garanderen.
Aangezien deze broodautomaten over de mogelijkheid beschikken tot koppeling van extra automaten zonder extra betaalsysteem maakt dat zeer eenvoudig uit te breiden automaat is, zo kan u perfect vraag en aanbod op elkaar afstemmen. U kan in de ene automaat brood aanbieden terwijl in de andere automaat charcuterie, kaas en ander broodbeleg, bediening via de zelfde betaalunit.
De Jofemar Vision beschikt over een zeer robuuste behuizing en anti diestalsloten.
U heeft de mogelijkheid tot online verkoopsopvolging via computer of smartphone, zodoende weet u perfect wanneer u moet bijvullen en kan u de omzetcijfers altijd raadplegen.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x