Over ons

Een familiebedrijf met neus voor innovatieve automaten en een first-class service? Maak kennis met Wilfried, Jonas, Jeroen en de rest van het team, het kloppend hart van Hanot Vending. 

Van inventief side project…

Zoekend naar een nieuwe uitdaging besloot zaakvoerder Wilfried Hanot in 2008  te investeren in een aantal broodautomaten. Een nieuwe uitdaging mét onverwacht potentieel, want wat begon als een compact automatennetwerk, groeide al snel uit tot een bloeiende zaak met meer dan 100 eigen automaten en ruim 20 medewerkers

“Van een handvol eigen broodautomaten ontpopten we ons tot grote speler in de nichemarkt van automaten. Van een geslaagd side project gesproken!”

… naar succesvol familiebedrijf 

Sindsdien richt Hanot Vending volledig haar pijlen op de verkoop van automaten en betaalsystemen. Zo evolueerde het bedrijf van uitbater naar verdeler én van vader op zoon, want sinds enkele jaren zetten ook broers Jeroen en Jonas de schouders onder Hanot Vending. Hun motto? Deliver your promises. Door maximaal in te zetten op eerlijk advies en persoonlijk contact, is Hanot Vending de betrouwbare servicepartner voor tal van zelfstandigen en ondernemingen.

“Omdat we ook zelf automaten uitbaten, kennen we de machines en de noden van de uitbaters door en door. Handige on-field ervaring die we met plezier inzetten voor onze klanten!”

Van de kust tot de Ardennen: allround service dwars door België  

Stilstaan is achteruitgaan. Na een succesvolle start in het Antwerpse, opende Hanot Vending een tweede vestiging in Oudenaarde. Daarvoor sloeg de familie Hanot de handen in elkaar met Yves D’heedene en Christophe Manderick, getalenteerde concept advisors met een hart voor inventieve totaalconcepten. Een geslaagde én complementaire match, want zo richt Hanot Vending voortaan haar pijlen ook op de automatenmarkt in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Wallonië. Sterke sales en service volgens het Hanot Vending DNA! 

“Vlotte verkoop, nauwkeurige configuratie of stipte service: voor Yves en Christophe staat de totaalbeleving van de klant centraal. De ambitie? Een veelzijdig, jong team uitbouwen dat weet van aanpakken en de producten door en door kent.”

Automaten met hypermoderne mindset   

Kruidenier, cateraar of bloemist: Hanot Vending staat met de beide benen stevig in de B2B sector. Met hun hands-on mentaliteit en scherp technisch inzicht brengt het gedreven team elk uitdagend project tot een verbluffend einde. Een automaat met de nieuwste software, aantrekkelijk touchscreen of slimme tools? Hanot Vending legt de nadruk op innovatie en wil het altijd beter, sneller en sterker doen. 

“Distributordagen, opleidingen, beurzen in Europa en daar buiten, … Als we onze expertise kunnen aanscherpen, zitten we op de eerste rij.”

Slimme automaten kopen, huren of leasen mét een topservice?


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x