Snackautomaat kopen

Wil je een snackautomaat kopen voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in snackautomaten voor warme en koude snacks, voor gezonde en minder gezonde snacks, voor zoute en zoete snacks.

snackautomaat kopen

snackautomaat kopen

snackautomaat kopen

snackautomaat kopen

Snackautomaat kopen? Maak kennis met de diensten van Hanot Vending:


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Bedien je klanten of medewerkers 24/7 met een professionele snackautomaat of kies voor een volledige automatenshop met warme en koude snacks, drank en snoep.

Snackautomaat kopen

Snackautomaat plaatsen voor jouw klanten of medewerkers


Standaard of op maat: Een snackautomaat kopen bij Hanot Vending is kiezen voor een slimme, onverwoestbare automaat. We kunnen de snackautomaat helemaal op maat inrichten en personaliseren of je kan kiezen voor één van de basis modellen van onze merken.

Afwerking en behuizing: De afwerking en behuizing van jouw snackautomaat is volledig personaliseerbaar. Zo kan je bijvoorbeeld jouw huisstijlkleuren en logo op de automaat laten bedrukken en ook voor de behuizing kan je kiezen tussen verschillende mogelijkheden.

Slim verkopen: Dankzij onze integratie met Televend Smart Vending heb je altijd en overal toegang tot de verkoopcijfers en voorraad van jouw snackautomaat. Ervaar het gemak van real-time monitoring via jouw smartphone of computer en blijf 24/7 up-to-date.

Terugverdienmodel: Met onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren met het opstellen van een terugverdienmodel. We bekijken samen hoeveel producten je (extra) moet verkopen om de snackautomaat winstgevend te maken voor jouw bedrijf of winkel.

Spoedherstellingen en onderhoud: Ook voor het onderhoud van jouw snackautomaat kan je rekenen op Hanot Vending. Onze wachtdienst is dag en nacht bereikbaar voor spoedherstellingen en bovendien kan je genieten van uitgebreide garanties op iedere automaat.

Locatietips en juridisch advies: Mocht je nog twijfelen over de locatie van jouw snackautomaat of automatenshop kunnen we je adviseren over de meest geschikte locatie. Ook juridisch advies m.b.t. automaten behoort tot de expertises van Hanot Vending.

Snackautomaat kopen prijs

De prijs van een snackautomaat varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw snackautomaat!

Soorten snackautomaten

Van een snackautomaat voor warme en koude maaltijden tot verse soep en roomijs: je kan het zo gek niet bedenken, of het past in een snackautomaat. Benieuwd wat je allemaal kan verkopen aan klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in snackautomaten voor tal van snacks:

 • Een snackautomaat voor groenten en fruit
 • Een snackautomaat voor brood en patisserie
 • Een snackautomaat voor charcuterie en vleesgerechten
 • Een snackautomaat voor chocolade snacks
 • Een snackautomaat voor chips en zoute snacks
 • Een snackautomaat voor warme en koude schotels
 • Een snackautomaat voor ijsjes en diepvriesproducten
 • ...

snackautomaat kopen

Van snackautomaat naar een volledige automatenshop

Je kan bij Hanot Vending terecht voor een snackautomaat, maar ook voor een volledige automatenshop met een brede waaier aan producten.

De LockBlox is een modulair systeem waarmee je jouw eigen snackautomaat of automatenshop kan samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, dewelke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. Je hebt de keuze uit een groot assortiment verschillende vak- en deurmaten, zodat er voor ieder product wel een geschikte deur is. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stel je jouw eigen LockBlox snackautomaat samen.

Elke snackautomaat of automatenshop kan uitgerust worden met verschillende cash en/of cashless betalingssystemen zoals een muntwisselsysteem, bankbiljetverificatie, bankpassen, creditcards en smartphones die contactloos betalen ondersteunen. De LockBlox snackautomaat is bovendien ook voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke 15 inch of 22 inch touchscreen display. 

Andere opties:

 • Bestellingen afhalen via Click & Collect
 • Vakverlichting met LED verlichting per vak
 • Een anti-condens luchtgordijn

snackautomaat kopen

snackautomaat kopen

Voordelen snack automatenshop

 • Een snack automatenshop werkt 24/7 én onbemand.
 • Verse maaltijden (warm of koud) op ieder gewenst tijdstip.
 • Naast pick-up orders ook directe verkoop mogelijk.
 • Mogelijkheid om te koppelen met bestelplatforms (apps).
 • Real-time inzicht:
  • Voorraad
  • Verkoopstatistieken
  • Remote uitgifte
 • Iedere micromarket of automatenshop is modulair en kan altijd worden uitgebreid.

Een snackautomaat kopen of een snackautomaat plaatsen? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

snackautomaat kopen - Hanot Vending

snackautomaat kopen - Hanot Vending

Snackautomaat kopen bij Hanot Vending

Wil je een snackautomaat kopen voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in snackautomaten voor warme en koude snacks, voor gezonde en minder gezonde snacks, voor zoute en zoete snacks.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een snackautomaat plaatsen of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x