Snoepautomaat kopen

Wil je een snoepautomaat kopen voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in snoepautomaten en tal van andere automaten voor bedrijven en winkeliers. 

snoepautomaat kopen

Snoepautomaat kopen? Maak kennis met de diensten van Hanot Vending:


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Bedien je klanten of medewerkers 24/7 met een professionele snoepautomaat of kies voor een volledige automatenshop met snacks, snoep, koude en warme gerechten.

Snoepautomaat kopen

Snoepautomaat plaatsen voor jouw klanten of medewerkers


Standaard of op maat: Een snoepautomaat kopen bij Hanot Vending is kiezen voor een slimme, onverwoestbare automaat. We kunnen de snoepautomaat helemaal op maat inrichten en personaliseren of je kan kiezen voor één van de basis modellen van onze merken.

Afwerking en behuizing: De afwerking en behuizing van jouw snoepautomaat is volledig personaliseerbaar. Zo kan je bijvoorbeeld jouw huisstijlkleuren en logo op de automaat laten bedrukken en ook voor de behuizing kan je kiezen tussen verschillende mogelijkheden.

Slim verkopen: Dankzij onze integratie met Televend Smart Vending heb je altijd en overal toegang tot de verkoopcijfers en voorraad van jouw snoepautomaat. Ervaar het gemak van real-time monitoring via jouw smartphone of computer en blijf 24/7 up-to-date.

Terugverdienmodel: Met onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren met het opstellen van een terugverdienmodel. We bekijken samen hoeveel producten je (extra) moet verkopen om de snoepautomaat winstgevend te maken voor jouw bedrijf of winkel.

Spoedherstellingen en onderhoud: Ook voor het onderhoud van jouw snoepautomaat kan je rekenen op Hanot Vending. Onze wachtdienst is dag en nacht bereikbaar voor spoedherstellingen en bovendien kan je genieten van uitgebreide garanties op iedere automaat.

Locatietips en juridisch advies: Mocht je nog twijfelen over de locatie van jouw snoepautomaat of automatenshop kunnen we je adviseren over de meest geschikte locatie. Ook juridisch advies m.b.t. automaten behoort tot de expertises van Hanot Vending.

Snoepautomaat kopen prijs

De prijs van een snoepautomaat varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw snoepautomaat!

Van snoepautomaat naar een volledige automatenshop

Je kan bij Hanot Vending terecht voor een snoepautomaat, maar ook voor een volledige automatenshop met een brede waaier aan producten.

De LockBlox is een modulair systeem waarmee je jouw eigen snoepautomaat of automatenshop kan samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, dewelke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. Je hebt de keuze uit een groot assortiment verschillende vak- en deurmaten, zodat er voor ieder product wel een geschikte deur is. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stel je jouw eigen LockBlox snoepautomaat samen.

Elke snoepautomaat of automatenshop kan uitgerust worden met verschillende cash en/of cashless betalingssystemen zoals een muntwisselsysteem, bankbiljetverificatie, bankpassen, creditcards en smartphones die contactloos betalen ondersteunen. De LockBlox snoepautomaat is bovendien ook voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke 15 inch of 22 inch touchscreen display. 

Andere opties:

  • Bestellingen afhalen via Click & Collect
  • Vakverlichting met LED verlichting per vak
  • Een anti-condens luchtgordijn

snoepautomaat kopen

snoepautomaat kopen

Een snoepautomaat kopen of een snoepautomaat plaatsen? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

snoepautomaat kopen

snoepautomaat kopen

snoepautomaat kopen

snoepautomaat kopen

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

snoepautomaat kopen - Hanot Vending

snoepautomaat kopen - Hanot Vending

Snoepautomaat kopen bij Hanot Vending

Wil je een snoepautomaat kopen voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in snoepautomaten en tal van andere automaten voor bedrijven en winkeliers.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een snoepautomaat plaatsen of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x