Drankautomaat kopen

Interesse in de aankoop van een drankautomaat of frisdrankautomaat? Hanot Vending is gespecialiseerd in (fris)drankautomaten voor bedrijven en winkeliers. 

drankautomaat kopen

Drankautomaat kopen? Maak kennis met de diensten van Hanot Vending:


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Bedien je klanten of personeel 24/7 met een professionele frisdrankautomaat of kies voor een volledige automatenshop met snacks, snoep, koude en warme gerechten.

Drankautomaat kopen

Frisdrankautomaat voor bedrijven en winkeliers


Standaard of op maat: Een frisdrankautomaat kopen bij Hanot Vending is kiezen voor een slimme, onverwoestbare automaat. We kunnen de drankautomaat helemaal op maat inrichten en personaliseren of je kan kiezen voor één van de basis modellen van onze merken.

Afwerking en behuizing: De afwerking en behuizing van jouw drankautomaat is volledig personaliseerbaar. Zo kan je bijvoorbeeld jouw huisstijlkleuren en logo op de automaat laten bedrukken en ook voor de behuizing kan je kiezen tussen verschillende mogelijkheden.

Slim verkopen: Dankzij onze integratie met Televend Smart Vending heb je altijd en overal toegang tot de verkoopcijfers en voorraad van jouw drankautomaat. Ervaar het gemak van real-time monitoring via jouw smartphone of computer en blijf 24/7 up-to-date.

Terugverdienmodel: Met onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren met het opstellen van een terugverdienmodel. We bekijken samen hoeveel producten je (extra) moet verkopen om de drankautomaat winstgevend te maken voor jouw bedrijf of winkel.

Spoedherstellingen en onderhoud: Ook voor het onderhoud van jouw drankautomaat kan je rekenen op Hanot Vending. Onze wachtdienst is dag en nacht bereikbaar voor spoedherstellingen en bovendien kan je genieten van uitgebreide garanties op iedere automaat.

Locatietips en juridisch advies: Mocht je nog twijfelen over de locatie van jouw drankautomaat of automatenshop kunnen we je adviseren over de meest geschikte locatie. Ook juridisch advies m.b.t. automaten behoort tot de expertises van Hanot Vending.

Frisdrankautomaat kopen prijs

De prijs van een (fris)drankautomaat varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw drankautomaat!

Van drankautomaat naar een volledige automatenshop

Je kan bij Hanot Vending terecht voor een drankautomaat, maar ook voor een volledige automatenshop met een brede waaier aan producten.

De LockBlox is een modulair systeem waarmee je jouw eigen drankautomaat of automatenshop kan samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, dewelke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. Je hebt de keuze uit een groot assortiment verschillende vak- en deurmaten, zodat er voor ieder product wel een geschikte deur is. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stel je jouw eigen LockBlox frisdrankautomaat samen.

Elke drankautomaat of automatenshop kan uitgerust worden met verschillende cash en/of cashless betalingssystemen zoals een muntwisselsysteem, bankbiljetverificatie, bankpassen, creditcards en smartphones die contactloos betalen ondersteunen. De LockBlox frisdrankautomaat is bovendien ook voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke 15 inch of 22 inch touchscreen display. 

Andere opties:

  • Bestellingen afhalen via Click & Collect
  • Vakverlichting met LED verlichting per vak
  • Een anti-condens luchtgordijn

frisdrankautomaat kopen

frisdrankautomaat kopen

Een drankautomaat kopen? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

drankautomaat kopen

drankautomaat kopen

drankautomaat kopen

drankautomaat kopen

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

drankautomaat kopen - Hanot Vending

drankautomaat kopen - Hanot Vending

Drankautomaat kopen bij Hanot Vending

Interesse in de aankoop van een drankautomaat of frisdrankautomaat? Hanot Vending is gespecialiseerd in (fris)drankautomaten voor bedrijven en winkeliers.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een frisdrankautomaat kopen of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x