Mosselautomaat kopen

Een mosselautomaat kopen voor bestellingen of directe verkoop? Hanot Vending is gespecialiseerd in mosselautomaten voor viswinkels, mosselhandels en traiteurs.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 293 36 47

mosselautomaat kopen

Mosselautomaat kopen? Ontdek onze diensten...

Mosselautomaat kopen

Per portie, met of zonder mosselsaus ... Hanot Vending presenteert elk product in een aantrekkelijke mosselautomaat.

Mosselautomaat op maat

Een specifieke vraag voor jouw producten? Wij bouwen jouw mosselautomaat volledig op maat, correct én custommade.

Televend smart vending

Krijg meer controle over de verkoop en voorraad van je producten dankzij Televend. Monitoring vanop afstand.

Cashless betaalsysteem

Een mosselautomaat waar je klanten snel en veilig kunnen betalen? Ontdek de voordelen van een cashless betaalsysteem.

Afhaalautomatenshop

Ook voor de inrichting van een onbemand winkelpunt kan je bij Hanot Vending terecht. Advies en volledige inrichting op maat.

Service en herstellingen

Een herstelling of periodiek onderhoud? Hanot Vending houdt je mosselautomaat up and running.

STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Een mosselautomaat kopen of huren? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

mosselautomaat kopen

mosselautomaat kopen

Nieuw: LockBlox iQ Breeze

De LockBlox iQ Breeze is een vakkenverkoopautomaat of mosselautomaat met een koelbereik tussen 0 en 10°C. Ideaal voor de directe verkoop van mosselen of het afhalen van bestellingen. Zo kan je jouw klanten op elk gewenst tijdstip bedienen en ben je voor hen ook 's avonds en in het weekend open. De mosselautomaat is te monitoren en te beheren via ons online portaal Vendingweb. Hiermee kan je real-time verkopen inzien, bestellingen klaarzetten, producten reserveren en zelfs op afstand een deur openen. Daarnaast biedt de software van Innovend een breed scala aan API’s waar de mogelijkheid bestaat om bijvoorbeeld een webshop of boekhoudsysteem te koppelen.


Stel je eigen mosselautomaat samen

De LockBlox is een modulair systeem waarmee je jouw eigen mosselautomaat kan samenstellen. De LockBlox kent een gekoelde (Breeze) en ongekoelde (Smart) uitvoering, dewelke ook gecombineerd geleverd kunnen worden. Je hebt de keuze uit een groot assortiment verschillende vak- en deurmaten, zodat er voor ieder product wel een geschikte deur is. De modules kunnen onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten worden op een centrale betaalmodule. Op deze manier stel je jouw eigen LockBlox mosselautomaat samen.

Elke mosselautomaat kan uitgerust worden met verschillende cash en/of cashless betalingssystemen zoals een muntwisselsysteem, bankbiljetverificatie, bankpassen, creditcards en smartphones die contactloos betalen ondersteunen. De LockBlox mosselautomaat is bovendien ook voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke 15 inch of 22 inch touchscreen display. 

Andere opties:

  • Bestellingen afhalen via Click & Collect
  • Vakverlichting met LED verlichting per vak
  • Een anti-condens luchtgordijn

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Mosselautomaat prijs

De prijs van een mosselautomaat varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw mosselautomaat!

Mosselautomaat huren i.p.v. mosselautomaat kopen?

Wil je liever een mosselautomaat huren? Ook dat is mogelijk bij Hanot Vending. Wij leveren de mosselautomaat die 100% aansluit bij jouw producten, bedrijf en budget.

Ik wil een mosselautomaat huren

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

mosselautomaat kopen - Hanot Vending

mosselautomaat kopen - Hanot Vending

Mosselautomaat kopen bij Hanot Vending

Een mosselautomaat kopen voor bestellingen of directe verkoop? Hanot Vending is gespecialiseerd in mosselautomaten voor viswinkels, mosselhandels en traiteurs.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een mosselautomaat kopen of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x