Snoepautomaat huren

Wil je een snoepautomaat huren voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in de verhuur van snoepautomaten en tal van andere automaten voor bedrijven en winkeliers. 

snoepautomaat huren

Snoepautomaat huren? Maak kennis met de diensten van Hanot Vending:


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Bedien je klanten of medewerkers 24/7 met een professionele snoepautomaat of kies voor een volledige automatenshop met drank, snacks, koude en warme gerechten.

Snoepautomaat huren

Snoepautomaat huren voor jouw klanten of medewerkers


Standaard of op maat: Een snoepautomaat huren bij Hanot Vending is kiezen voor een slimme, onverwoestbare automaat. We kunnen de snoepautomaat helemaal op maat inrichten en personaliseren of je kan kiezen voor één van de basis modellen van onze merken.

Afwerking en behuizing: De afwerking en behuizing van jouw snoepautomaat is volledig personaliseerbaar. Zo kan je bijvoorbeeld jouw huisstijlkleuren en logo op de automaat laten bedrukken en ook voor de behuizing kan je kiezen tussen verschillende mogelijkheden.

Slim verkopen: Dankzij onze integratie met Televend Smart Vending heb je altijd en overal toegang tot de verkoopcijfers en voorraad van jouw snoepautomaat. Ervaar het gemak van real-time monitoring via jouw smartphone of computer en blijf 24/7 up-to-date.

Terugverdienmodel: Met onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren met het opstellen van een terugverdienmodel. We bekijken samen hoeveel producten je (extra) moet verkopen om de snoepautomaat winstgevend te maken voor jouw bedrijf of winkel.

Spoedherstellingen en onderhoud: Ook voor het onderhoud van jouw snoepautomaat kan je rekenen op Hanot Vending. Onze wachtdienst is dag en nacht bereikbaar voor spoedherstellingen en bovendien kan je genieten van uitgebreide garanties op iedere automaat.

Locatietips en juridisch advies: Mocht je nog twijfelen over de locatie van jouw snoepautomaat of automatenshop kunnen we je adviseren over de meest geschikte locatie. Ook juridisch advies m.b.t. automaten behoort tot de expertises van Hanot Vending.

Snoepautomaat huren kosten

De prijs van een snoepautomaat huren varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor het huren van een snoepautomaat!

Snoepautomaat huren en aanvullen met andere automaten?

Van mosselen en chocolade tot kantoorartikelen en bedrijfsmateriaal: je kan het zo gek niet bedenken, of het past in een automaat. Benieuwd voor wie we werken? Hanot Vending is naast snoepautomaten ook gespecialiseerd in tal van andere automaten:

 • Een fruitautomaat, groentenautomaat of boerderijautomaat huren voor tuin- en landbouwers
 • Een broodautomaat of patisserieautomaat huren voor bakkers
 • Een vleesautomaat of charcuterieautomaat huren voor beenhouwers
 • Een pralineautomaat huren voor chocolatiers
 • Een bloemenautomaat huren voor bloemisten
 • Een voedingsautomaat, traiteur automaat of soepautomaat huren voor traiteurs
 • Een ijsautomaat of diepvriesautomaat huren voor ijssalons
 • Een carwash automaat huren voor carwash bedrijven
 • Een drankautomaat of snoepautomaat huren voor kruideniers
 • Een PBM automaat of automaat voor tooling huren voor industriële ondernemingen
 • Een slimme automaat voor kantoor- en computerbenodigdheden huren voor dienstenbedrijven
 • ...

Een snoepautomaat huren? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

snoepautomaat huren

snoepautomaat huren

snoepautomaat huren

snoepautomaat huren

Video: de slimme automaten van Hanot Vending

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

snoepautomaat huren - Hanot Vending

snoepautomaat huren - Hanot Vending

Snoepautomaat huren bij Hanot Vending

Wil je een snoepautomaat huren voor jouw klanten of medewerkers? Hanot Vending is gespecialiseerd in de verhuur van snoepautomaten en tal van andere automaten voor bedrijven en winkeliers.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een snoepautomaat huren of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x