Automaat huren

Een vending automaat huren en zo een extra verkooppunt creëren voor jouw klanten? Hanot Vending is gespecialiseerd in slimme automaten en automatenshops voor allerlei sectoren.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 293 36 47

automaat huren

automaat huren

automaat huren

automaat huren

Automaat huren? Ontdek alle mogelijkheden...

Een vending automaat huren? Investeren in een foodshop? Maaltijden, diverse voedingswaren of dranken verkopen in een lockerautomaat? Hanot Vending levert de automaat of foodshop die 100% aansluit bij jouw product en organisatie.

Slimme automaten huren voor elk bedrijf

Een extra verkooppunt? Wie kiest voor Hanot Vending, investeert in een snelle, gebruiksvriendelijke manier om zijn cashflow op te krikken. Een vernieuwende verkoopvisie geschikt voor een brede waaier aan producten. Brood, diverse vleeswaren, charcuterie, verse voeding, ... Hanot Vending stemt haar automaten perfect af op jouw product, van betaalsysteem tot intuïtieve touchscreen.

Zuply Lockblox: veelzijdig verkopen

Modern, modulair en multifunctioneel: de lockblox is absoluut niet voor hokjesdenkers. Gerechten smaakvol presenteren, een unieke klantenbeleving creëren, je onderneming slim organiseren, ... Deze lockerautomaat biedt een allround oplossing voor tal van bedrijven en verdelers. Wij zorgen voor een lockblox op maat. Makkelijk én innovatief, want klanten halen je producten letterlijk out-of-the-box.

Afhaalautomaat huren

Maaltijden, vleeswaren, brood of patisserie? De lockblox is uitermate geschikt voor bestellingen, van stipte foodorders tot scherpe organisatietool voor jouw onderneming. Slim in organisatie, succesvol in haar eenvoud. Perfect voor jouw bedrijf!


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

Een vending automaat huren of meerdere automaten huren? Ontvang een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

automaten huren

automaten huren

Soorten automaten huren

Van mosselen en chocolade tot kantoorartikelen en bedrijfsmateriaal: je kan het zo gek niet bedenken, of het past in een automaat. Benieuwd voor wie we werken? Hanot Vending is gespecialiseerd in automaten voor tal van sectoren:

 • Een fruitautomaat, groentenautomaat of boerderijautomaat huren voor tuin- en landbouwers
 • Een broodautomaat of patisserieautomaat huren voor bakkers
 • Een vleesautomaat of charcuterieautomaat huren voor beenhouwers
 • Een pralineautomaat huren voor chocolatiers
 • Een bloemenautomaat huren voor bloemisten
 • Een voedingsautomaat, traiteur automaat of soepautomaat huren voor traiteurs
 • Een ijsautomaat of diepvriesautomaat huren voor ijssalons
 • Een carwash automaat huren voor carwash bedrijven
 • Een drankautomaat of snoepautomaat huren voor kruideniers
 • Een PBM automaat of automaat voor tooling huren voor industriële ondernemingen
 • Een slimme automaat voor kantoor- en computerbenodigdheden huren voor dienstenbedrijven
 • ...

Video: de slimme automaten huren van Hanot Vending

Voedingsautomaat huren prijs

De prijs van een voedingsautomaat huren varieert naargelang de functionaliteiten, de grootte en de mate waarin er op maat gewerkt moet worden. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor een automaat huren!

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een slimme automaat of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een automaat of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een lockerautomaat met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

automaat huren - Hanot Vending

automaat huren - Hanot Vending

Automaten huren bij Hanot Vending

Een vending automaat huren en zo een extra verkooppunt creëren voor jouw klanten? Hanot Vending is gespecialiseerd in slimme automaten en automatenshops voor allerlei sectoren.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Wil je een vending automaat huren of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x