Onbemand bedrijfsrestaurant

Een onbemand bedrijfsrestaurant in jouw bedrijf of organisatie? Ontdek de Zuply Linx iQ Breeze van Hanot Vending, een innovatieve zelfbedieningskoelkast met een koelbereik tussen 0 en 4°C.

Ontvang een vrijblijvende offerte✆ 03 293 36 47

onbemand bedrijfsrestaurant

Een onbemand bedrijfsrestaurant

Overweegt jouw bedrijf de overstap naar een innovatieve en efficiënte oplossing voor het aanbieden van drankjes, maaltijden en snacks? Welkom bij de toekomst van zakelijk eten en drinken - het onbemande bedrijfsrestaurant. Wij begrijpen de groeiende behoefte van moderne organisaties aan flexibele en kosteneffectieve manieren om hun medewerkers van hoogwaardige voeding en dranken te voorzien, zonder de complexiteit van een traditioneel bedrijfsrestaurant.

Onze slimme automaten en koelkasten voorzien in de behoeften van zowel werkgevers als medewerkers. Ze bieden een naadloze en 24/7 toegankelijke optie voor medewerkers om snel en gemakkelijk te genieten van gezonde maaltijden, verfrissende drankjes en heerlijke snacks, allemaal binnen handbereik. Dit betekent meer flexibiliteit voor medewerkers en minder overheadkosten voor bedrijven.

Bij Hanot Vending begrijpen we het belang van een naadloze overgang naar een onbemand bedrijfsrestaurant. Onze expertise in slimme vending oplossingen stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Ik heb interesse in een onbemand bedrijfsrestaurant!


STANDAARD OF OP MAAT
SLIM VERKOPEN
LOCATIETIPS EN JURIDISCH ADVIES
(SPOED)HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD
KOPEN, HUREN OF LEASEN? NIEUW OF TWEEDEHANDS?
SERVICECONTRACTEN EN GARANTIE
TERUGVERDIENMODEL
   AFWERKING EN BEHUIZING
automaat

De voordelen van een onbemand bedrijfsrestaurant:

 1. Verbeterde productiviteit
 2. Tevreden medewerkers
 3. Kostenbeparingen

1 | Verbeterde productiviteit

Een onbemand bedrijfsrestaurant elimineert lange wachttijden en maakt het voor medewerkers mogelijk om snel en gemakkelijk te genieten van maaltijden en snacks. Dit betekent dat ze meer tijd kunnen besteden aan hun werk en minder tijd verspillen aan het zoeken naar eten buiten de deur.

2 | Tevreden medewerkers

Een goed gevoede medewerker is een gelukkige medewerker. Door medewerkers toegang te geven tot hoogwaardige voeding en dranken binnen handbereik, draagt een onbemand bedrijfsrestaurant bij aan de tevredenheid van het personeel. Dit kan leiden tot een positieve werksfeer en een hogere retentie van talent.

3 | Kostenbesparingen

Traditionele bedrijfsrestaurants brengen aanzienlijke kosten met zich mee, zoals personeel, huur en onderhoud. Onze slimme vendingoplossingen vereisen geen personeel en minimaliseren overheadkosten, wat resulteert in aanzienlijke besparingen voor jouw bedrijf.

Het onbemande bedrijfsrestaurant is niet zomaar een trend, het is de onmiskenbare toekomst van zakelijk eten, waar gemak, efficiëntie en tevredenheid hand in hand gaan.

onbemand bedrijfsrestaurant

Zuply Linx iQ Breeze

De Zuply Linx iQ Breeze is de ultieme vending oplossing voor bedrijven die een modern alternatief zoeken voor een traditioneel bedrijfsrestaurant. Deze slimme koelkast heeft een koelbereik tussen 0 en 4 graden Celsius, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die hun medewerkers een gevarieerd aanbod aan verse producten willen bieden zonder de noodzaak van een bemande eetgelegenheid.

De bediening is eenvoudig en handig. Medewerkers kunnen zich registreren met hun bankkaart of bedrijfspasje, de deur openen en de gewenste producten uit de koelkast halen. De Linx iQ Breeze voegt de geselecteerde producten automatisch toe aan hun digitale winkelwagen, die op het scherm naast de koelkast wordt weergegeven. De kosten worden direct afgeschreven van hun bankkaart of bedrijfspasje. Bovendien kunnen bedrijven de koelkast op afstand beheren en bewaken via het gebruiksvriendelijke online managementportaal, VendingWeb.

Deze slimme vending oplossing maakt voorraadbeheer en het aanpassen van het productaanbod ongelooflijk eenvoudig. Bedrijven kunnen snel wijzigingen doorvoeren en hun assortiment aanpassen, wat de efficiëntie verhoogt en operationele kosten laag houdt. Bovendien hebben ze de flexibiliteit om op elk moment van de dag het productaanbod aan te passen. Met zijn eigentijdse zwarte design en LED-verlichting, straalt de Linx iQ Breeze een professionele uitstraling uit die perfect past in de zakelijke omgeving. Alles wordt op een stijlvolle manier gepresenteerd die indruk maakt op medewerkers en bezoekers.

Highlights

 • Modulair: De slimme koelkasten kunnen op elkaar worden aangesloten.
 • Geavanceerd ontwerp: Frameloze glazen deuren en optionele doorzichtige zijwanden.
 • Geavanceerd RGBW LED licht: Deur open en dicht indicatie. Pas de lichtkleuren aan om het product volledig tot zijn recht te laten komen.
 • Pre-autorisatie: Betalingssysteem aangepast voor pre-autorisatie op een bankpas of creditcard.
 • Energiebesparend: Zeer efficiënte koeleenheid en zeer duurzame XPS-isolatie.
 • Milieuvriendelijk: Bijna volledig herbruikbaar en recyclebaar ontwerp.
 • Hoge capaciteit en zware belasting: Elk schap heeft een draagvermogen van 60 kg.
 • Excellente oplossing: Bedrijfscatering en onbemande winkelpunten.

Beschikbare modellen voor jouw onbemand bedrijfsrestaurant

Specificaties


SingleDouble
Breedte740 mm1470 mm
Hoogte2324 mm2324 mm
Diepte795 mm795 mm
Gewicht285 kg525 kg
Pmax252 W292 W
Voltage230 V / 50 Hz of 110 V / 60 Hz230 V / 50 Hz of 110 V / 60 Hz

onbemand bedrijfsrestaurant

Video: de vending automaten van Hanot Vending

Hanot Vending: een familiebedrijf met een neus voor innovatieve vending automaten

Hanot Vending, gevestigd in Ranst en Wortegem-Petegem, is een familiebedrijf dat totaaloplossingen biedt voor onbemande verkoop en uitgifte van voedingswaren. We hebben alles voor smart vending. Niet alleen een vending food machine of lockers maar ook betaalsystemen en telemetrie.

Een vending machine of foodshop creëert niet alleen een extra verkooppunt, maar ook een unieke klantenbeleving. Touchscreen bediening of cashless betaalsysteem? Een locker met online bestellingen? Hanot Vending is on top of things en combineert voortuitstrevende technieken met een tiptop service en oprecht advies, van transparante offerte tot piekfijne installatie.

onbemand bedrijfsrestaurant - Hanot Vending

onbemand bedrijfsrestaurant - Hanot Vending

Onbemand bedrijfsrestaurant

Een onbemand bedrijfsrestaurant in jouw bedrijf of organisatie? Ontdek de Zuply Linx iQ Breeze van Hanot Vending, een innovatieve zelfbedieningskoelkast met een koelbereik tussen 0 en 4°C.

Hanot Vending nv
BE 0471.780.185

Ter Stratenweg 62
2520 Oelegem

Waregemseweg 154
9790 Wortegem-Petegem

03 293 36 47
info@hanotvending.be

Droom je van een onbemand bedrijfsrestaurant of heb je interesse in de diensten van Hanot Vending? Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x