Micro markets


Als cateraar of vendingoperator een onbemande foodshop installeren? Gezonde snacks, maaltijden en warme of gekoelde dranken aanbieden in een compacte kiosk zonder bedrijfskeuken of personeel? 

Een MicroMarket combineert de troeven van een verse voedingswinkel met het gemak van een automaat. Hanot Vending biedt veelzijdige vendingoplossingen, van sterke soft- en hardware tot kant-en-klare kiosk. De ideale grab-and-go!

MicroMarkets met maxi effect  

Flexibel, tijdsefficiënt en een ruime selectie aan voeding en drank: een MicroMarket biedt een modern alternatief op de klassieke kantoorcafetaria. Verse tussendoortjes, smakelijke lunches en soepen, … Werknemers lopen naar binnen, selecteren en scannen hun favoriete snacks en rekenen zelf af via een intuïtief betalingssysteem. Een slimme work-food balans die het personeel van uw klanten gezond, productief en gelukkig houdt.

MicroMarkets in alle maten

Een onbemande foodshop tot in de puntjes laten samenstellen? Hanot Vending stemt uw MicroMarket 100% af op het personeelsbestand, capaciteit en lunchruimte van uw klanten. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met 365 retail markets, wereldmarktleider in gepersonaliseerde MicroMarkets. Betaalkiosk, productrekken, ijskasten of camerabeveiliging: u vraagt, wij bouwen een MicroMarket die zowel het gemak als de productiviteit verhoogt. Installatie, opstart en backoffice planning zitten standaard in onze service! 

Een proefopstelling voor uw MicroMarket?{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x